Tid till nästa kursstart:

44
days
:
14
hours
:
15
minutes
:
28
seconds

Lägg grunden till ett kul &

härligt liv tillsammans!

Allting du behöver som valpförälder

Exempel på innehåll ur första modulen i Valpliv

Ensamträning

Hur börjar vi träna? Vad gör vi om valpen skriker? Stämmer det att man ska låta valpen skrika en stund?

Valpen som biter

Aj som helvete, rent ut sagt! Valptänder är vassare än man kan tro och vi vet att det är en frustrerande period.

Filtträning

Filtträning hjälper hunden att koppla av och skapar en lugn plats i en rörig värld.

Lätt att delta och komma åt innehållet:

Var du vill

Genom att allting är online är det enda som krävs en internetuppkoppling.

Hur du vill

Delta från datorn, plattan eller mobilen

Lyssna eller läs

Många kurser har antingen video eller text. Vi ger dig båda.

Se det som är relevant, när det är relevant

Genom att du får ta del av lite material varje vecka slipper du bli överväldigad utan kan beta av lite i taget.


Missar du något kan du titta ifatt lite senare, för du har tillgång två månader extra.

Veckomöten med Frågor och svar

Fastnar du någonstans eller har en fråga på innehållet kan du notera den i veckans frågetråd, så tar vi upp den på veckomötet.


Tidigare deltagare säger

För mig värdefulla råd bl.a om träning och ben redan under första mötet, jättebra att höra andra valpägare hur deras vardag med valpen är, så bra med livemöten.

Eva

Jag tycker filmerna är bra. De gör det tydligare. Texterna är informativa och lagom långa. Bra att man kan gå tillbaka och läsa/titta.

Ann

Bra tips på hjälp vid bitande. Bra med lugnade av oro och frustration när tålamodet ibland tryter. Intressant föreläsning om hundars kroppspråk.

Angelica

Susanna Larsdotter

Diplomerad hundtränare, beteendeutredare med 15 års erfarenhet. Jag är även bland annat utbildad berikningskonsult och Nose Work instruktör. Det är viktigt att utvecklas och därför fortbildar jag mig snudd på årligen för att bredda min kunskap och kompetens. De utbildningar som jag har gått är alla baserade på forskning och har etiskt hundtänk.


Jag ser detaljerna som gör helheten bättre. Jag vill att hund och förare ska lyckas, oavsett vilken typ av träning det handlar om eller vilka målsättningar ni har. Oavsett vad du vill att din hund ska lära sig är du välkommen hit.

Lotta Andersson

Diplomerad hundinstruktör samt diplomerad friskvårds- och hundgyminstruktör. Jag är dessutom snart färdigutbildad hundpsykolog. Jag tycker att det är viktig att utvecklas därför fortbildar jag mig konstant för att bredda min kunskap och kompetens. De utbildningar som jag har gått är alla baserade på forskning och har etiskt hundtänk.


För mig ligger fokus på att stärka relationen mellan dig och din hund. Att få en harmonisk vardag där ni båda mår bra. Jag lägger också stor vikt på att hunden ska få en bra självkänsla och ett gott självförtroende. Den ska få förutsättningar att stå stadigt på alla fyra tassar, då blir livet enklare och roligare för både hund och ägare. Jag vill att du som hundägare ska känna dig trygg och må bra i ditt hundägarskap. När du väljer att jobba med mig så är jag med på hela er resa. Du behöver inte känna dig ensam!

Exklusiv Facebook Grupp för dig som är med

  • Snacka med andra valpyrägare
  • Tillgång till Susanna & Lotta
  • Var med live på frågor & svar tillfällen
  • En trygg och härlig grupp

Har du frågor? Vi har svar!


Varför ska jag välja denna onlinekurs och inte en annan?

Att hitta den perfekta valpkursen kan vara svårt, men Valpliv sticker ut av flera skäl. Vår kurs är utformat för att passa din lilla fyrbenta familjemedlems unika behov. Vi fokuserar på positiv förstärkning, vilket inte bara hjälper din valp att lära sig snabbare utan också skapar en stark och förtroendefull koppling mellan er. Susanna och Lotta är erfarna och kunniga, vilket ger dig den bästa möjliga vägledningen.


Men det är inte allt. Valpliv handlar inte bara om samvaro och relation, det handlar också om socialisering. Vi har övningar och checklistor som inte bara främjar social kompetens utan också hjälper din valp att känna sig trygg och självsäker i nya situationer.


Genom att gå Valpliv investerar du i en ljus och lovande framtid tillsammans med din valp.


Varför välja något annat när du kan ge din valp den bästa starten med Valpliv?

Börja redan innan du fått hem valpen!


Kan jag vara med på denna kurs om min hund inte är valp?

Valpliv är inte bara en kurs för dig som välkomnar en ny valp i sitt liv. Det är en utbildning som erbjuder värdefulla insikter för dig, oavsett om du har en nyligen övertagen hund eller en sprillans ny individ.


Även du som inte har en hund ännu, men vet att en ska komma är varmt välkommen att vara med.


Så även om du för tillfället inte har en valp, är Valpliv fortfarande en utmärkt möjlighet att fördjupa din förståelse för hund och stärka din relation med din nuvarande fyrbenta vän.


Oavsett din nuvarande situation, välkomnar Susanna och Lotta dig att delta och lära dig saker som kommer att vara värdefulla under hela ditt hundägande.


Kan jag vara med omplacering/rescue?

Ansolut, se svaret ovan.


Hur mycket tid behöver jag lägga?

Hur långt är ett snöre?

Skämt åsido, det är svårt att säga hur lång tid just du måste lägga. Vi presenterar innehållet i lagom bitar, du väljer om du tar dig an hela delen på en gång eller dela upp det under veckorna.


Sedan bör du ju öva litegrann varje dag med din fyrbenta vän. Vi rekommenderar att schemalägga det för att se till att det blir en del av ens vardagliga liv.


Jag går redan en valpkurs, behöver jag denna?

Valpliv kompletterar en fysisk valpkurs och erbjuder unika fördelar som kan förbättra er gemensamma utveckling. För det första, den onlinebaserade plattformen ger dig flexibiliteten att träna i din egen takt, vilket gör det enkelt att anpassa träningen till din livsstil och valpens behov.


Våra pedagogiska videolektioner ger dig också möjlighet att repetera och fördjupa ditt lärande när som helst. Dessutom, med den personliga supportgruppen och möjligheten att ställa frågor när du behöver, känner du aldrig att du är på egen hand i denna resa.


Kombinerat ger både den fysiska valpkursen och Valpliv din valp och dig själv en bra utbildning som kommer att bygga en stark grund för en harmonisk relation och en trygg, lycklig valp.

Är alla raser välkomna?

Absolut och självklart!

Finns det stöd & möjlighet att ställa frågor?

Absolut, vi har våra planerade veckovisa frågestunder i facebookgruppen.

Utöver det svarar vi på mail och på inlägg i gruppen.

Om jag inte blir nöjd?

Så länge du aktivt deltar i kursen, genomför alla övningar enligt instruktionerna under de första fyra veckorna, och meddelar oss om din missnöjdhet senast fem veckor efter kursstart, återbetalas din kursavgift.

Finns det några tekniska krav för att delta i kursen?

Du behöver en enhet (dator, mobil, platta) med internetuppkoppling.


Vill du visa din träning behöver du även ha tillgång till facebook och exempelvis en mobilkamera för att lägga in videor i vår gemensamma grupp.


För att delta på frågor och svar behövs Zoom, eller att vara på plats i facebookgruppen när de sker.


Anmälningsformulär & kassa

Priset idag är ca 2479 kr.

(nedan står först 1983, moms tillkommer när du valt land)


Detta är ett supererbjudande och kommer INTE tillbaka.


Kontaktuppgifter

Företag?

Betala säkert med kort (Stripe)

Hela summan eller delbetala:


Kom med på Valpliv istället för att göra alla sjuttioelva fel som lätt görs med en valp, och som sen skapar en hel hög av problem.


När valpen är liten så är det inte så himla problematiskt. Men sen när hunden blir stor, hur blir det då?

Då blir det kanske en av de hundarna som kanske inte kan möta andra hundar. Eller som drar sönder dina axlar. Det blir så stora konsekvenser av att inte vägleda sin valp rätt.


Det är NU du har chansen att göra rätt med din hund. Det är NU du lägger grunden. För att just den här hunden, den här lilla söta valpen, ska kunna vara med dig i alla möjliga olika sammanhang. Möta andra människor. Träffa andra hundar.


Ja, hunden har ett eget temperament. Men så mycket hänger på de här viktiga första månaderna i hundens liv. Tänk inte människoår utan tänk vad du åstadkommer under de här månaderna. Det kan jämställas med flera människoår i hundens liv. Det är en viktig, viktig träning.


Du kan absolut försöka googla reda på allt det här och få lite tips och råd från höger och vänster. Eller så kan du göra det som är det absolut mest kärleksfulla mot din lilla valp och mot dig själv. Lära dig från oss. Lär dig från Susanna och Lotta.


Och du har en chans nu att få Valpliv. 12 veckor, 6 moduler, Zoom-möten och Facebookgrupp för strax över 1000 kronor. Värdet på den här kursen är 15 000. Men för dig som väljer att gå med, har vi en pilotgrupp som startar nu i januari. Priset kommer alltså aldrig att vara så här lågt. Du kommer kunna gå den här kursen för strax över en tusenlapp.


Du kan absolut vänta till nästa omgång om du vill, men då kommer priset INTE att vara detsamma.


Har du andra funderingar?

Har du frågor som inte är besvarade här?


Kontakta oss på hej@valpliv.nu